EnglishDeutchNederlands
 

Altoni Kelderman

Het verhaal..

Altoni

Altoni maakt met passie en fierheid verse pasta sinds 1993. In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen startte Altoni, een Italiaan met een hart voor de Italiaanse keuken, met het bereiden van artisanale verse pasta voor de lokale restaurants.

In 1999 nam de huidige bedrijfsleider het pasta atelier over en verhuisde het naar een nieuwe locatie in Schoten. De verse pasta viel zodanig in de smaak dat het bedrijf snel groeide tot de onderneming zoals zij nu bekend staat bij haar vele klanten. Door continue te innoveren en investeren in de meest geavanceerde productielijnen slaagt Altoni erin een breed assortiment van topkwaliteit pasta aan te bieden

Kelderman

Sinds jaar en dag zijn verse kroketten een begrip ten huize Kelderman. Reeds in de jaren 70 bereide Irene Kelderman deze lekkernij. Op feesten en vooral met Kerstmis was de ganse familie van de partij omdat men wist dat er verse kroketten op het menu stonden. De kroketten vielen zodanig in de smaak dat ook de slager in het dorp ze wou aanbieden. Het vakmanschap werd overgedragen van moeder op zoon. Tom bereidt nog steeds het recept van zijn moeder Irene. De hedendaagse Kelderman kroket geliefd bij jong en oud.

In 2009 besloten de heren om de krachten te bundelen. Door de krachten te bundelen ontstond er een dynamisch bedrijf Altoni Kelderman NV dat klaar is voor de toekomst.

Inmiddels hebben zij al verschillende onderscheidingen ontvangen voor hun zeer smaakvolle en hoge kwaliteit product