EnglishDeutchNederlands
 

Plaza Foods

Plaza Foods is ruim 20 jaar geleden opgericht door de gebroeders Chang als een dochteronderneming van Europa's grootste Oriëntaalse restaurant complex: Orient Plaza. Het familiebedrijf specialiseert zich in de authentieke Oriëntaalse en Mediterrane keuken.

In 2005 is de eerste productiefaciliteit in Wijchen geopend en in 2016 een tweede fabriek in Nijmegen. In beide fabrieken wordt een ambachtelijke bereidingswijze toegepast in een moderne productieomgeving onder de strikte normen van BRC en IFS higher level. Met als resultaat een handgemaakt product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

De producten van Plaza Foods staan bekend om hun onovertroffen lekkere smaak. Dat komt omdat bij de bereiding van alle producten authentieke recepturen worden gevolgd en producten op hoog vuur worden gewokt. Per jaar worden, inclusief de nieuwe fabriek, 37 miljoen maaltijden geproduceerd door ruim 300 medewerkers. Met het eigen Orient Plaza merk en diensten voor grote internationale retailers, is Plaza Foods één van de grootste producenten van etnische voedingsmiddelen in Noord-Europa.

De Oriëntaalse en Mediterrane maaltijden van Plaza Foods zijn in Europa verkrijgbaar in 12 landen in meer dan 21 retail ketens. Onder andere in Nederland (Jumbo, Makro, Aldi), België (Colruyt, Spar, Aldi), Duitsland (Netto, Edeka, Aldi), UK (Aldi), Scandinavië (Netto, Dansk).