EnglishDeutchNederlands
 

Profenco energy & process technology BV

Profenco is in 2009 opgericht en staat voor een professionele aanpak van uw energetische en procestechnische vraagstukken. In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier, inzet en genoegdoening reeds vele klanten mogen helpen met het verbeteren van de efficiëntie en het optimaliseren van processen. Het doel van ons is een gerespecteerd en betrouwbare langdurige partner te zijn voor onze klanten en een prettige betrouwbare werkgever te zijn voor onze huidige en toekomstige werknemers. Om dit doel te bereiken hechten wij zeer aan de volgende zaken:

Kwaliteit

In alles wat wij doen staat kwaliteit bovenaan. Profenco doet geen concessies die de kwaliteit en daarmee het resultaat van een project negatief beïnvloeden. Het klinkt als een cliché, echter wij zijn van mening dat het een basis ingrediënt is om aan onze doelstelling te voldoen.

Respect

Wij respecteren onze klanten in wie ze zijn en in wat ze doen. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en zullen dit in al onze werkzaamheden naar voren laten komen. Onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw problemen op te lossen en uw processen te verbeteren. Daarbij respecteren wij uw kennis en ervaring.

Verantwoordelijkheid

Profenco neemt haar werkzaamheden serieus. Wij gaan onze verantwoordelijkheid dan ook niet uit de weg. Mocht er onverhoopt iets mis gaan in een project dan zullen wij er alles aan doen om een passende oplossing te bedenken en te leveren. Wij stoppen pas als u tevreden bent.

Kennis

Uiteraard is kennis van zaken onlosmakelijk verbonden met het succes van projecten. Het kennis- en ervaringsniveau binnen Profenco is hoog en wij doen er alles aan om dit niveau ook te handhaven. Wij weten echter niet alles en voelen ons dan ook zeker niet te goed om op punten waar wij tekort schieten de hulp van derden in te roepen. Wij hechten dan ook zeer aan een goede samenwerking met onze klanten en partners.

De mensen

Hans Prein

Hans heeft zijn opleiding genoten aan de technische universiteit Eindhoven, faculteit Werktuigbouwkunde, studierichting Energie en Proces technologie. Na 10 jaar bij een onafhankelijk ingenieursbureau te hebben gewerkt heeft Hans in 2009 Profenco opgericht. Hans ziet uitdaging in het ontwerpen van complexe effectieve oplossingen op thermisch gebied.
LinkedIn

André Kleijn

André heeft jarenlange ervaring in de voedingsmiddelindustrie in zowel technische als ook commerciële functies als sales en productmanager. Recent heeft hij nog een aanvullende studie gevolgd aan de HAS in Den Bosch om de klanten nog beter te kunnen adviseren.
LinkedIn

Partners

Met kwalitatief hoogwaardige partners kunnen we u een nog completere dienstverlening bieden. Onze partners >>