EnglishDeutchNederlands
 

Onze partners

Door samenwerking met verschillende partners kunnen wij volledige trajecten verzorgen. Wij zijn dan ook gewend om nauw samen te werken met partners. Deze partners kunnen door de klant toegewezen worden maar als er niet echt een uitgesproken voorkeur bestaat hebben wij op een aantal gebieden preffered partners. Deze preffered partners zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, flexibiliteit en know how. Hierdoor kan Profenco een project altijd op een hoog niveau uitvoeren. Doordat wij al meerdere projecten met deze partners hebben uitgevoerd komen wij maar ook u nooit voor verassingen te staan.

 

Daarnaast is Profenco ook vertegenwoordiger van de volgende leveranciers:

Tivadar

Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn wij vertegenwoordiger van Tivadar Shell & Tube warmtewisselaars en drukvaten. Warmtewisselaars en drukvaten van Tivadar worden op maat gemaakt en zijn van een zeer goede kwaliteit voor een concurrerende prijs. Voor beide geldt dat ze in diverse materialen en uitvoeringen leverbaar zijn en voor verschillende toepassingen. Bent u geĆÆnteresseerd in een warmtewisselaar dan wel drukvat neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Marel Further Processing B.V.

Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn wij vertegenwoordiger van Marel Further Processing B.V. voor de aardappelspecialiteiten industrie.

Marel Further Processing B.V. ontwikkelt, produceert en installeert complete lijnen voor de verwerking van aardappelen tot smakelijke producten met een grote toegevoegde waarde. Als Turn-key leverancier levert Marel Further Processing B.V. machines voor alle functies in de lijn

  • Vormen/portioneren
  • Coaten
  • Warmtebehandeling
  • Koelen en vriezen.

Oxytec

Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn wij vertegenwoordiger van OXYTEC voor UV-C-/Ozonzuiveringsprocessen.
Bij UV-C-/Ozonluchtzuiveringsprocessen stroomt de afvoerlucht langs speciale, UV-lichtproducerende buizen (fotozonlampen). De straling van deze lampen zet natuurlijke zuurstof (O2) om in reactieve zuurstof (O3), die zich verbindt met de stankbronnen in de afvoerlucht: organische, vette en stinkende substanties worden geoxideerd. De residuen zijn volledig biologisch afbreekbaar en worden met de afvoerluchtstroom afgevoerd.

  • Naleving van officiĆ«le voorschriften (TA-Luft, organisch C, stankregelgeving)
  • Lagere onderhouds- en bedrijfskosten
  • Plaatsbesparende, lichte installaties
  • Automatisch CIP-reinigingssysteem voor UV-C-/Ozonbuizen
Tivadar
Marel Townsend
Oxytex