EnglishDeutchNederlands
 

Consultancy

Een gedegen en onafhankelijk advies is naar onze mening van cruciaal belang bij het maken van de juiste technische en economische keuzes. Consultancy is dan ook één van de hoofdactiviteiten van Profenco. Het kader waarbinnen wij u kunnen adviseren is ruim en richt zich op opwekking, transport en verbruik van energiestromen. Hierbinnen vallen bijvoorbeeld vernieuwing en uitbreiding van uw utiliteiten zowel op warmte als koude gebied, keuze en ontwerp van transportmedium en leidingsystemen en ook keuze en ontwerp van proces gerelateerde installaties zoals bijvoorbeeld koel- en vriestunnels, schroefkoelers en stomers, band koelers en stomers, blancheurs en drogers.

Advisering vindt in de meeste gevallen plaats door uitvoering van een studie. Een haalbaarheidsonderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u een betrouwbaar inzicht in de financiële en technische haalbaarheid van uw product of dienst.

De resultaten van het haalbaarheidsonderzoek kunnen als extra ondersteuning dienen om de financiering dan wel subsidie rond te krijgen. Ook brengt het haalbaarheidsonderzoek van Profenco eventuele knelpunten aan de orde die u tegen kunt komen bij het implementeren van de nieuwe technologie binnen uw bedrijf. Binnen ons advies krijgen hygiëne, energieverbruik, betrouwbaarheid, bedieningsgemak en investerings- en onderhoudskosten bijzondere aandacht.